Referenties

 • Beoordeling: 9

  24 oktober, 2019

  We zijn prima geholpen door Caroline. Ze heeft ons goed begeleid met de verkoop van ons huis. Ze kent de markt, geeft goed advies en regelt alles wat nodig is. Met vriendelijke groet, verkopers van de woning gelegen aan Graaf Ottostraat 64 te Zaltbommel.

 • Beoordeling: 10

  13 september, 2019

  Caroline is een erg fijne makelaar. We werden van alles op de hoogte gehouden tijdens het hele traject, altijd beschikbaar en denkt met je mee. Echt een makelaar om aan te bevelen!! Met vriendelijke groet, verkoper van de woning gelegen aan Singel 5 te Heerewaarden.

 • Beoordeling 10

  18 juli, 2019

  Wij zijn heel tevreden hoe de verkoop van ons huis is gegaan. Caroline Stroosnijder is zeer professioneel, vriendelijk, meedenkend, altijd bereikbaar, houdt je als klant goed op de hoogte van de ontwikkeling tijdens de verkoop. Kortom, een geweldige makelaar. Met vriendelijke groet, verkopers van de woning gelegen aan Heer Balderikstraat 44 te Zaltbommel.

 • Beoordeling: 8,3

  09 mei, 2019

  Makelaar met veel kennis van zaken. Steekt er veel energie in en houd je op de hoogte van de ontwikkeling. Met vriendelijke groet, Verkopers van de woning gelegen aan Rietdekkersstraat 12 te Kerkdriel.

 • beoordeling: 9,5

  18 maart, 2019

  Het contact met deze makelaar was heel gemakkelijk. Haar marktkennis is erg goed. Een echte aanrader. Met vriendelijke groet, verkopers van de woning gelegen aan Fruithof 6 te Heerewaarden.

 • beoordeling: 8,5

  06 november, 2018

  Prettige samenwerking en deskundige begeleiding van het verkoopproces. Heldere en goede adviezen bij zowel de voorbereiding als de verkoop. Met vriendelijke groet, verkoper van de woning gelegen aan Graaf Ottostraat 76 te Zaltbommel.

 • Beoordeling: 9,0

  10 september, 2018

  Erg professioneel en uitermate prettig persoon. Goed bereikbaar en maakt haar beloftes waar. Geen spijt van gehad om met Caroline in zee te gaan. Met vriendelijke groet, verkopers van de woning gelegen aan De Wielwijck 29 te Hedel.

 • Beoordeling: 10

  10 september, 2018

  Het contact met de makelaar is erg prettig. Ze informeert je regelmatig over de stand van zaken. Ook het eerste contact is prettig en je merkt duidelijk dat ze zich heeft verdiept in de marktprijs. Het huis is uiteindelijk snel verkocht, mede door haar toedoen. Een aanrader als je je huis wilt verkopen! Met vriendelijke groet, Verkopers van de woning gelegen aan Courtine 7 te Zaltbommel.

 • Beoordeling: 9,3

  27 juni, 2018

  Caroline Stroosnijder heeft een duidelijk verhaal en heeft verstand van zaken. Ze is actief, goed bereikbaar, weet precies wat er speelt en geeft goede adviezen. Aanrader! Met vriendelijke groet, verkopers van de woning gelegen aan Graaf Reinaldstraat 12 te Zaltbommel.

 • Beoordeling: 9

  05 juni, 2018

  Caroline Stroosnijder is met stip de beste makelaar waar ik mee te maken heb gehad! Deskundig, flexibel, eerlijk en staat open voor suggesties. Met vriendelijke groet, verkopers van de woning gelegen aan Heilige Geeststraat 26 te Zaltbommel

 • Beoordeling: 9

  16 april, 2018

  Hele fijne makelaar. Vooral prettig dat zij contact met je opneemt na elke bezichtiging. Echt een aanrader. Met vriendelijke groet, verkopers van de woning gelegen aan Heer Balderikstraat 115 te Zaltbommel.

 • Beoordeling: 8

  19 februari, 2018

  Het contact met de makelaar was zeer goed. Kreeg snel en prettig antwoord op mijn vragen. Wat voor mij zeer prettig was, was haar bezoek buiten kantooruren. Echt een aanrader! Met vriendelijke groet, verkoper van de woning gelegen aan Akkerstraat 8 te Bruchem.

 • Beoordeling: 10

  06 februari, 2018

  Zeer goede ervaring gehad. Caroline werkt pro-actief, communiceert helder, geeft goed overwogen advies op de juiste momenten en gaat voor het beste eind resultaat. Woning stond snel online en advertentie zag er prima uit. Binnen een week verkocht! Met vriendelijke groet, verkoper van de woning gelegen aan Prins Clausstraat 15A te Zaltbommel.

 • Beoordeling: 9

  11 januari, 2018

  Heldere communicatie. Bezichtigingen werden zoveel mogelijk op dezelfde dag gepland en altijd kregen we een goede indruk van wie er geweest waren en of er verdere interesse was of niet. Goede adviezen en ons huis werd vlot verkocht. Met vriendelijke groet, verkopers van de woning gelegen aan Prinses Wilhelminastraat 1 te Aalst.

 • Beoordeling: 9,8

  30 december, 2017

  Na 13 mnd. hebben wij het huis uit de verkoop genomen vanwege onvoldoende inzet en kunnen van betrokken makelaar en hebben wij kort daarop een makelaar ook uit Zaltbommel benaderd, met name Stroosnijder Makelaardij o.b.v. No cure No Pay. Een wereld van verschil t.a.v. verkoopstrategie en presentatie, altijd bereikbare backoffice, gevoel en inzicht voor lokale situering, interactieve communicatie tussen verkoper en makelaar met als doel snelle en betrouwbare verkoop naar de koper. Dit laatste werd in 7 wk. afgerond Nov. 2017. Een makelaar naar ons hart en aanbevelingswaardig. Met vriendelijke groet, verkopers van de woning gelegen aan Provincialeweg 86 te Velddriel