Op zoek naar een makelaar in de bommelerwaard? stroosnijder makelaardij werkt O.B.V. NO CURE, NO PAY VOOR SLECHTS 1% COURTAGE (EXCL. BTW)!

U wilt uw woning in de verkoop zetten en bent op zoek naar een makelaar in de Bommelerwaard. Bij Stroosnijder Makelaardij bent u aan het juiste adres. Onze moderne werkwijze is open en helder. Wij houden rekening met uw wensen en voorkeuren. Overweegt u uw huis te verkopen, en wilt u weten hoeveel uw huis waard is? Laat dan gratis en vrijblijvend een waardebepaling door ons uitvoeren.

Het verkopen van een huis is een niet alledaagse bezigheid. Het is dan ook belangrijk om goed voorbereid te werk te gaan. Stroosnijder Makelaardij, uw makelaar in de Bommelerwaard, helpt u graag bij het doorlopen van dit traject. Wij weten immers als geen ander waar wij op moeten letten, hoe uw woning in de markt gezet moet worden en hoe de onderhandelingen gevoerd dienen te worden.

Uw huis verkopen begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek in combinatie met een woningopname door uw vaste contactpersoon en makelaar in de Bommelerwaard Caroline Stroosnijder. Wij komen daarvoor persoonlijk bij u langs om een kritische en objectieve blik te werpen op uw woning, om zo vervolgens de marktwaarde van uw woning vast te kunnen stellen. Indien u kiest voor Stroosnijder Makelaardij, het makelaarskantoor in de Bommelerwaard, dan wordt in overleg met u de vraagprijs van de woning bepaald. Vervolgens zullen wij in overleg met u de marketing-/verkoopstrategie vaststellen.
> Lees hier meer over het Verkooptraject

huis_verkopen_zaltbommel

Kiest u voor Stroosnijder Makelaardij, dan kiest u voor kwaliteit. Stroosnijder Makelaardij is lid van makelaarsvereniging VastgoedPRO en werkt volgens Algemene Consumentenvoorwaarden welke tot stand zijn gekomen in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

EEN HUIS verkopen vraagt om een lokale makelaar uit de bommelerwaard

Omdat wij in de buurt gevestigd zijn en geen 9 tot 5 mentaliteit hebben, is flexibiliteit onze kracht en kunnen wij snel schakelen bij interesse in uw woning. Bij een bezichtiging is de eerste indruk van een potentiële koper van groot belang. Een eventuele verkoopstyling of professionele fotoreportage kan ervoor zorgdragen dat uw huis nog aantrekkelijker wordt gemaakt, en daardoor een breder publiek aantrekt. Hierdoor is de kans groter dat uw woning sneller en tegen een betere prijs wordt verkocht.

NO CURE, NO PAY

Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’. Alleen bij succes, dus alleen bij een definitieve aan- en/of verkoop van uw woning, bent u bemiddelingskosten verschuldigd. Tegen een zeer aantrekkelijk courtage van slechts 1% (excl. btw) krijgt u een volledig dienstenpakket geleverd en staan wij ook ’s avonds en in het weekend voor u klaar.
> Lees hier meer over ons kantoor

PERSOONLIJK

Tot aan de overdracht van uw woning blijft uw persoonlijke makelaar uw vaste aanspreekpunt, die van A tot Z alles regelt omtrent de verkoop van uw woning.Indien u op zoek bent naar een makelaar in de Bommelerwaard, dan komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

WELKOM BIJ STROOSNIJDER MAKELAARDIJ!

Stroosnijder Makelaardij
Johan de Wittstraat 21
5301 GN Zaltbommel
T: 0418 - 64 11 20
E: info@StroosnijderMakelaardij.nl
> Bekijk ons aanbod