UW HUIS IN DE BOMMELERWAARD VERKOPEN VIA EEN LOKALE MAKELAAR O.B.V. NO CURE, NO PAY VOOR SLECHTS 1% COURTAGE (EXCL. BTW)!

U wilt uw huis in de Bommelerwaard of omgeving in de verkoop zetten. Maar hoe nu verder? Waar moet u op letten, hoe zet u uw huis in de markt en wie gaat de onderhandelingen voeren? Stroosnijder Makelaardij helpt u graag bij het beantwoorden van deze vragen.

Uw huis verkopen begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek in combinatie met een woningopname door uw vaste contactpersoon en makelaar Caroline Stroosnijder. Wij komen daarvoor persoonlijk bij u langs. Dit is belangrijk om de staat van uw huis, de buurt en unieke verkooppunten van uw huis in kaart te brengen om zo de marktwaarde van uw woning vast te kunnen stellen. Indien u kiest voor Stroosnijder Makelaardij wordt uiteindelijk in overleg met u de vraagprijs bepaald.
> lees hier meer over het kantoor.

Indien u naar aanleiding van het gesprek en het advies vertrouwen heeft in onze actieve manier van werken en kiest voor Stroosnijder Makelaardij, dan kiest u voor kwaliteit. Stroosnijder Makelaardij is lid van makelaarsvereniging VastgoedPRO en werkt volgens Algemene Consumentenvoorwaarden welke tot stand zijn gekomen in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

In combinatie met de vastgestelde vraagprijs, stelt Stroosnijder Makelaardij in overleg met u de marketing-/verkoopstrategie vast.

Een huis in de Bommelerwaard verkopen vraagt om een lokale makelaar

Omdat wij in de buurt gevestigd zijn en geen 9 tot 5 mentaliteit hebben, is flexibiliteit onze kracht en kunnen wij snel schakelen bij interesse in uw woning. Bij een bezichtiging is de eerste indruk van een potentiële koper van groot belang. Een eventuele verkoopstyling of professionele fotoreportage kan ervoor zorgdragen dat uw huis nog aantrekkelijker wordt gemaakt, en daardoor een breder publiek aantrekt. Hierdoor is de kans groter dat uw woning sneller en tegen een betere prijs wordt verkocht.

huis_kopen_zaltbommel
  Stroosnijder Makelaardij zal uw woning o.a. op de volgende wijze presenteren en in de markt zetten:
 • Het maken van een fotoreportage (optioneel: fotoreportage door professionele fotograaf)
 • Schrijven van een wervende verkooptekst;
 • Kadastrale gegevens verzamelen;
 • Aantrekkelijke verkoopbrochure maken;
 • Woning plaatsen op eigen website, Funda en andere relevante websites;
 • Woning presenteren in relevante social media;
 • Woning presenteren aan eigen netwerk, waaronder ingeschreven woningzoekenden;
 • Plaatsen van opvallend Te Koop bord;
 • Deelname aan Open Huis acties;
 • Optioneel: indien gewenst aanvullend adverteren.

No cure, no pay

Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’. Alleen bij succes, dus alleen bij een definitieve aan- en/of verkoop van uw woning, bent u bemiddelingskosten verschuldigd. Tegen een zeer aantrekkelijk courtage van slechts 1% (excl. btw) krijgt u een volledig dienstenpakket geleverd en staan wij ook ’s avonds en in het weekend voor u klaar.
> lees hier meer over hoe wij uw huis verkopen.

Persoonlijk

Tot aan de overdracht van uw woning blijft uw persoonlijke makelaar uw vaste aanspreekpunt, die van A tot Z alles regelt omtrent de verkoop van uw woning.

Indien wij iets voor u kunnen betekenen inzake de verkoop van uw huis in de Bommelerwaard of omgeving, dan komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Welkom bij Stroosnijder Makelaardij!

Stroosnijder Makelaardij
Johan de Wittstraat 21
5301 GN Zaltbommel
T: 0418 - 64 11 20
E: info@StroosnijderMakelaardij.nl
> bekijk hier ons aanbod.